Wednesday, March 7, 2007

Columbia - A Capital Place To Be!

Columbia, lempinimeltaan 'The Capital of Southern Hospitality', on 122,819 asukkaallaan Etela-Carolinan suurin kaupunki seka osavaltion paakaupunki vuodesta 1786 asti. Ilmastoltaan varsin miellyttava, jopa subtrooppinen Columbia on eloisa opiskelijaelaman keskus, jonka useat etniset ryhmat luovat monikulttuurisen tunnelman. Yllattavaa kylla, turismi ei kuulu Columbian paaelinkeinoihin (I wonder why).

Oheisissa kuvissa ravintola- ja iltaelaman keskittyma Five Points, jossa kaupungin nuoret ja vanhat asukkaat kohtaavat hyvan tunnelman ja viinilasillisen aaressa.


Tosiaan, tassa paikallista yleiskuvaa. Huomenna spring break, Chicago ja NYC! Oli jo aikakin, etta paasee hetkeksi Columbiaa suurempiin ympyroihin.

Jatkossa vapaa-aikaa on luvassa enemman, kun tyolain kurssini International M&A on vihdoin ohi. Motivaatio alkoi laskea pahasti, ja tiimimme strategia lopputyota, 30-sivuista HP/Compaq -projektipaperia varten oli 'let's make up some stuff and stretch it like a motherf****r'. Sain muuten A:n HRM-tentista (kuten yli 30 % kurssilaisista, mutta hyvin meni silti).

Tapasin ekat suomalaiset viime viikolla, kun IMBA-ohjelman tanskalainen faculty member Louis kutsui minut vierailulle Metso Mineralsin paikallisiin tiloihin. Pojat oli kunnon Mansen insinooreja, mutta hyvaa porukkaa kaiken kaikkiaan.

3 comments:

*nen said...

Mitä, kirjoitus jossa ei ollut yhtään cocks-läppää? Pettymys!
t. *

Maija said...

Niin, siis kun sanoit, että Cocks jaksaa naurattaa, niin Bernin jalkapallojoukkuehan on Young Boys of Wankdorf... Arvaa mikä MUN eka reaktio oli...

Karla said...

Joo tosiaan kuntosalilla paikalliset tytot kayttaa minishortseja, joissa lukee takana 'Cocks'. Mulla ei ois pokkaa... :) Go Wankdorf!