Friday, March 30, 2007

Bring the heat!

Ultra Music Festival Miamissa viime viikonloppuna oli aivan mahtava! DJ Tiesto varasti shown, mutta muutkin (The Cure, Paul van Dyk, Danny Tenaglia, Fatboy Slim etc) oli tosi hyvia!
Lahdettiin matkaan torstaina. Yovyttiin Cocoa Beachilla (kartalla beach, beach, beach, surf shop, beach, beach ym) ja oli aika mielenkiintoista menna ostoksille 24h Ron Jon's Surf Shoppiin keskella yota. Perjantaina saavuttiin Miamiin, jota ennen oltiin ehditty pysahtya noin viidella eri rannalla. Ehdottomasti paras oli Palm Beach (Tom: 'the place for rich and obnoxious New Yorkers'), jonka vesi oli ihanan lamminta.


Floridassa muuten tapaa kummaa porukkaa. Paras tuttavuus taisi olla Miamin hotellilla tapaamani playboy-tytto Tanya, joka kutsui minut ja kaverini ilmaisille leffafestareille (jatettiin kiireiden takia valiin).
Tassa kuvia Miamista (valitettavasti ei festareilta):

The Miami crew (mina, Brad, Julie ja Tom)


Miami Beach


Miamissa olisi kiva asua...


Oli pikkasen turhauttavaa palata Columbiaan. Taalla kampuksen vetonaula on kuntosalin ulkouima-allas.

Pidin muuten ranskalaisten kaverieni kanssa International Negotiations -kurssilla esitelman aiheesta 'Negotiating in Finland', ja tarjosin koko ryhmalle hapankorppuja (those dumb Americans call them 'crackers'), joita fiilasin kahdestaan ruotsalaisen kaverini kanssa. Low on calories, high on fiber!

3 comments:

Unknown said...

Moro, meitsi tuli just Miamista, olin siel ti-ke. Nyt Tampan pohjoispuolella kaukaisen sukulaisen luona kylässä.

-pastori

*nen said...

Muista sitten että Paul Van Dyk ei suinkaan ole "pool van daik" vaan "paul fan dyyk" – jäbä on sakemanni, kuinkas muuten. :)

Karla said...

Toivottavasti Miamissa oli hyva saa - lauantai-iltana festareilla oli kaatosade (ei kylla haitannu tunnelmaa)...

Ja sori Antti, taisin lausua nimen vaarin. Mita saksalainen sanois tahan? :)